Het beste voor je hond!

Honden BoetiekBij onze hondenkapsalon in IJsselmuiden is onze honden boetiek gevestigd. We verkopen onder andere diverse vachtverzorgings producten, waarmee u ook thuis uw hond weer heerlijk mee kunt wassen zodat deze weer fris en fruitig is. Tevens verkopen wij ook de heerlijke parfums die wij bij de honden op doen na de trimbehandelingen. 

Naast vachtverzorgings producten hebben wij ook voeding, snacks en supplementen om van binnenuit de huid en vacht van de juiste voedingsstoffen te kunnen voorzien. We hebben ook verschillende proef verpakkingen beschikbaar, kom gerust langs om er een aantal te halen. 


We hebben een uitgebreid assortiment met 100 % natuurlijke snacks. Die zijn niet alleen overheerlijk maar ook nog eens super gezond voor je hond! We verkopen alleen snacks van Unieke diersoorten. Daarmee ook uitermate geschikt voor allergische honden. Is je hond allergisch of staat deze op een eliminatie dieet. Bij ons ben je aan het juiste adres voor overheerlijke snacks. Je hond zal ervan smullen! Wij denken graag met je mee, en kunnen je helpen met ondersteuning bij een eliminatie dieet 

Om het welzijn van uw hond optimaal te houden hebben wij uiteraard ook heerlijke mandjes, kussens en dekens te koop. En leuk speelgoed mag daarbij ook niet ontbreken. 

Kom gerust eens binnen lopen om lekker te snuffelen tussen onze mooie producten. 

Wilt u liever online shoppen. Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop 
www.huisdierzone.nl